Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Profilkläder Lulegymnasterna

Lulegymnasterna samarbetar med Allinsports.se och HÄR beställer du dina klubbkläder mm enligt Lulegymnasternas klubbprofil.

Du gör din beställning i lugn och ro i webshopen och får ordern skickad till närmsta av postens utlämningsställen för 99:- när den är klar. Du väljer Frakt som fraktmetod i kassan.

Leveranstid: Ca 3 veckor

OBS! Ange NAMN/INITIAL/NR på de produkter där det ingår. Var noga med stavningen då vi av förklarliga skäl inte kan erbjuda öppet köp eller bytesrätt på tryckta produkter. Gäller även specialtillverkade gymnastikdräkter.

Allinsports.se har öppet ons-fred 13-18 och lördagar 10-16. Vid övriga tider ring 08- 618 33 10 eller e-mail så att vi är på plats för att hjälpa er. Kontoret är öppet mån-fred 08:00-16:00.

Beställning av kläder till KvAG

KvAG beställer båda dräkterna via Gympasport. De gäller träningsdräkt och tävlingsdräkt

Klicka på "Tävlingsdräkt" nedan, så kommer ni till sidan med båda,dräkterna!

Notera att vissa grupper använder träningsdräkten även för tävling. Kolla med din ledare om ni är osäkra.
Betällning av kläder till MAG
Här hittar ni info till de tävlingskläder som vi använder inom Lulegymnasterna.
Klicka på texten för resp plagg så kommer ni till beställningssidan

Röda shorts, pris 275 sek
Svart dräkt med rödkant, pris 325
Vita bygelbyxor, pris 650 sek