Föreningens gymnastikanläggning VoltArenan invigdes med pompa och ståt den 13 sept 2003. Anläggningen är ett resultat av ett långvarigt arbete inom föreningen för att skaffa en egen lokal som kunde utnyttjas för träning och tävling i gymnastik.

Med stöd från Luleå kommun blev den drömmen verklighet. I dag har vi en fullt utrustad gymnastik-anläggning som flitigt används av våra gymnaster inom barn, Trupp och AG. VoltArenan ligger på Murbruksvägen 20 C (före detta Egils bygg) på Storhedens industriområde. I anläggningen finns även omklädningsrum, samlingsrum och kök.

Tävlingsgymnasterna håller till på VoltArenan på Storheden.

Barn och Gymmix Gruppträning på Träningsvärket på Östermalm eller på hyrda lokaler ute i bostadsområdena.

(Karta)

Träningsvärket

Träningsvärket som ligger på Seminariegatan 16 (bakom Komvux) har varit föreningens huvudanläggning när det gäller motionsträning sedan dess ingivning den 24 januari 1998.
I huset finns förutom föreningens kansli tre gymnastiksalar.
Den stora gymnastiksalen är 22,2 * 10,4 m med en takhöjd på 4 meter. I denna lokal har vi de flesta av våra gympapass. Även en del av våra barnträningar pågår här eftersom det finns tillgång till redskap som rep, plintar och ringar.

I vår spegelsal som är ca 11 * 7 meter, med trägolv har vi  pilatés mm.

täcks av speglar på två väggar.

Den tredje salen används vid dans träning mm.

Salar

• Stora gymnastiksalen 22,2 * 10,4 m